Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Standart ve sertifikasyonlara mütenasip olarak mimarilmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve örgüsı gereği genel anlamda neva ve ısı yalıtımına uygun evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla beraberinde istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik kısmınde de tam sızdırmazlık sağlamlanır.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da güçlük evet. Bu sayede, yangının yaratması umulur soylu erki etkilerini en aza indirir.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin kenarı gün opsiyonel olarak allıkınan hidrolik posta ile elan sık tasarruf sağlamlanabilir.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Bizimle çallıkıştığınızda yangın merdiveni maksat yürekin bayağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik dâhilin tercih edilir.

yangın kapısı İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu vaziyet çalma vakalarının önlenmesini esenlar.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir binası vardır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan hayırlı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Sertifikasız yangın kapıları da yaraşır maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir almaşık sunar.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar ivedi manzara anında kapının olanaklı olan en azca hengâm kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Ekseriyetle metal yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page